ADRESSE

Teglværksvej 23, 4690 Haslev

CVR: 32627706

KONTAKT

Tel: +45 53 67 53 33

Tel: +45 31 31 74 33 til Tanja Schjellerup

Email: info@philosophies.dk

FOLLOW US

© 2014 - and forward by Philosophies

Aslak Vidar

Foredragsholder og konsulent

Han har erfaring med autisme, diagnoser på arbejdspladser og er en mønsterbryder.

Han ved hvordan det føles, når livet er svært eller gør ondt. Det er en viden, som han benytter sig af med succes, når han er i kontakt med og arbejder med mennesker som behøver sparring - mentalt, firmakriser eller bare almindelig udvikling.

Han udfordrer jer med spørgsmål ...

Ja, du læste rigtigt, med spørgsmål.

Det gør han for at flytte jer. Aslak er højtbegavet autist. Han har med sin anderledes tænkende hjerne evnen til at se og pege på områder, som fagpersoner normalt ikke kan se eller løse problemerne på.

Han tænker ofte ud af boksen. Derfor vil I opleve, at Aslak vurderer jeres virksomhed, arbejdsmiljøet og strukturen på en undrende og spørgende måde, med en hensigt at sammen med jer finde svar der styrker jer, medarbejderne og virksomheden generelt.

Han har været igennem et liv fyldt med al den form for smerte, stress og panik som et menneske kan være udsat for. Han har kæmpet sig igennem. Lært at bruge værktøjerne han har tilegnet positivt og lever nu et succesfuldt liv.

Hans erfaringer gør, at han har stor forståelse når han møder mennesker med udfordringer. Han finder ret hurtigt den tillid, som ledere og fagpersoner kan have svært ved at få og med det kan han åbne op for de fleste mennesker og udvikle dem i deres liv og i deres arbejde og arbejdsrutiner.

Spørgsmål?

Så send os en mail - vi glæder os til at høre fra jer