ADRESSE

Teglværksvej 23, 4690 Haslev

CVR: 32627706

KONTAKT

Tel: +45 53 67 53 33

Tel: +45 31 31 74 33 til Tanja Schjellerup

Email: info@philosophies.dk

FOLLOW US

© 2014 - and forward by Philosophies

Carl Honoré

Udover at være tæt tilknyttet Philosophies på flere niveauer som vores SLOW filosof og rådgiver er Carl Honoré en international anerkendt, velment og prisbelønnet journalist, forfatter, rådgiver og foredragsholder.

 

Han er en af personerne bag The Slow Movement og har i mange år arbejdet med Fast & Slow på en måde der kan hjælpe alle, både private og virksomheder til at finde det rette tempo og dermed forebygge stress, depression, burn-out, fremmedgørelse og MAD = Mutually Assured Destruction

 

Han rejser verden over og holder foredrag og seminarer på konferencer, strategi forummer, firma events, universiteter og skoler.

Han deltager i speaker-paneler, som key-note speaker til konferencer og er forøvrigt vild med at blive interviewet og stillet spørgsmål af publikum.

Han er vant til at holde foredrag eller seminarer for få til mange deltagere fra 40 til 4000.  

Carl kan bookes til faste emner eller til at tage fat på enkelte ‘keywords’ som udgangspunkt for et livligt foredrag eller han kan bookes til emner der primært omhandler jeres branche.

 

Mulighederne er mange og et møde med Carl Honoré vil sætte positive innovative spor hos jer og jeres medarbejdere eller hos jer som forældre eller andre som har med børn og unge at gøre.  

 

Carl bor i England og er klar til at give foredrag eller arrangere en workshop, hvor du ønsker.

Spørgsmål?

Så tøv ikke med at sende en mail

- vi glæder os til at høre fra dig.