ADRESSE

Teglværksvej 23, 4690 Haslev

CVR: 32627706

KONTAKT

Tel: +45 53 67 53 33

Tel: +45 31 31 74 33 til Tanja Schjellerup

Email: info@philosophies.dk

FOLLOW US

© 2014 - and forward by Philosophies

Greg Sadler

Gregory Sadler er en underviser, forfatter, foredragsholder, filosofisk rådgiver og en uddannelsesorienteret iværksætter. I sine populære YouTube-kanaler producerer og producerer han også videoforedrag om filosofiske tænkere, tekster og emner.

Hans ledende passion er at sætte filosofien i praksis ved at gøre ideer fra klassiske og nutidige filosoffer tilgængelige, så de bliver nyttige til refleksion, handling, beslutningstagning og transformation.

 

Mange dimensioner af det moderne liv i dag lider under det, der virker som en evig fremskyndelseaf hastighed, med fokus på udnyttelse og effektivitet, og som resultat giver stress, irritation, angst, isolation og endda en slags tankeløshed.

Dette bliver stadig mere tydeligt i karrierer og på arbejdspladsen, teknologi og innovation, uddannelse og træning, forbrug og underholdning, selv hjemmeliv og personlige forhold.

At sænke tempoet på selektive, kloge og enkle måder kræver, at man afsætter nogle tanker om hvordan og hvorfor at gøre det, og filosofien giver os værdifulde ressourcer, perspektiver og praksis til at gøre det.

Spørgsmål?

Så tøv ikke med at sende en mail

- vi glæder os til at høre fra dig.